Bra spel i sista minuten på Italien – Irland

Snabbt spel i sista minuten. Förutsättningarna i grupp C är klara men det kan ändå bli komplicerat. För Irland är det inget att kämpa om men för Italien gäller det bara att vinna och att hoppas att man inte råkar ut för en Sverige-Danmark situation för de som kommer ihåg den matchen. Jag tror alltså att Italien har tillräckligt med spel i sig för att vinna klart mot Irland. Förr hade jag aldrig lagt det här spelet på Italien som ju är kungarna av att bevaka ledning, men nu tror jag man vill spela ut. Man kan ju även hamna i situationen att man behöver målskillnaden. Det blir ett Asian Handicap för mig.

Italien – Irland (AH -2) 1 @ 3,20 på spelsida

Har du spelat dagens Quiz? Vinn bonuspengar!

Annars är Drogba klar för spel i Kina. Och Sveriges startelva är klar.

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar