Så går det i semifinalerna

Jag sa tidigare att Italien var ett bra spel som vinnare av turneringen. Det spelet var ju bra då oddset minskat när vi kommit fram till semifinaler i Euro 2012. Dock tror jag att Italien får svårt med Tyskland. Tyskland har imponerat under turneringen och verkar oslagbara. Italien har visat lite mer osäkerhet och inte samma fart även om det finns spelare som blixtrar till. Får jag säga ett spel inför semifinalen så är det faktiskt på Tysland som jag ser som lite större favoriter just nu.

Tysland för 1,91 finns hos spelsida.

Spanien mot Portugal då? Svårt. Spanien lär vinna bollinnehavet men man har ingen avslutare som Ronaldo. Jag tror på en matchbild där Portugal ändå har en del chanser och tycker inte oddset på Spanien lockar lika mycket även om Unibet har 2 gånger pengarna. Funderar just nu mer på 3,30 för oavgjort.

Tror ni inte att Ronaldo gör mål. 1,42 på att han inte gör det!

Och Glenn är återigen bäst utanför plan. På plan sprang Pirlo 11,5 km mot England och laddar nu med syrgasmask.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar