Mjällby – Elsborg till överodds

Gårdagens match mellan Chelsea och Man U slutade med vinst för Chelsea efter förlängning, men man får väl säga att spelet på Man U var ganska nära! I Frankrike vann PSG utan Zlatan och i Allsvenskan kvitterade Djurgården i slutminuten mot Syrianska som därmed inte säkrade fortsatt spel i Allsvenskan. Sundsvall som verkligen behöver poäng ligger under mot Åtvidaberg. Matchen fick nämligen avbrytas då strömmen gick. Matchen kommer att spelas vidare under dagen.

Ikväll fortsätter slutstriden i Allsvenskan. Den mest intressanta matchen spelmässigt är nog Mjällby – Elfsborg. Elfsborg har svårt borta mot Mjällby och deras hemmaplan. Samtidigt har man en form och motivation som räcker långt. Mjällby vill förstås inte förlora men man ska ha riktig otur för att hamna på kvalplats. Mjällbys form är inte ögonbrynshöjande heller. För Elfsborg saknas Hult.

Slutsatsen är att matchen är svårtippad. Jag lutar mer åt att motivation slår statistik men nu är det spelvärde vi letar efter och då ligger Unibets 4,75 på Mjällby mycket bra till. Det är ett överodds enligt mig. För den som vill spela på Elfsborg hittar vi 1,83 hos spelsida.

Överoddset på Mjällby hittar du här!

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar