Chelsea vinner inte

Champions League ikväll alltså för de som missat det. Tipsade tidigare om ett spel i matchen mellan Braga och Manchester United och också om att du får ett gratis liveoddsspel ikväll.

Har tittat vidare påkvällens matcher och främst Chelsea – Shaktar Donetsk. Lagen möttes ju i Ukraina senast då Shaktar tämligen enkelt vann med 2-1 i en match med ett högt tempo, vilket Shaktar bemästrade bäst. Ikväll är situationen annorlunda. Matchen spelas på Stamford Bridge, där Chelsea i Champions League, inte förlorat sedan Gustav Vasas tid. Men efter förlusten mot Shaktar har man också förlorat mot Manchester United och formen är lite tveksam. Shaktar har ett imponerande matchfacit. Detta gör att jag sluter mig till dels Chelsea kommer troligen inte förlora på hemmaplan och Shaktar kommer nog inte ge upp så lätt. Oavgjort ser jag ett värde på.

Chelsea – Shaktar Donetsk X @ 3,50 på spelsida

På Unibet pågår en Champions League och Europa League tävling där det gäller att sätta det högsta oddset på matcher från dessa turneringar. Ledande odds just nu ligger på drygt 450 ggr pengarna så man måste chansa en del för att ha chansen.

Tävla här!

Malaga vidare, men i kris.

Taggar: , ,

Skriv en kommentar