Gratis Manchesterderby och adventskalendrar

Idag gratis spel och adventskalender!

Snart är det jul vilket så klart betyder en del adventskalendrar både här och där. En fin tradition även bland spelbolag. Du missar väl inte erbjudandena t.ex. här och här? Ett höjdpunkt av mer sportslig karaktär är Manchesterderbyt på söndag. Inte nog med spänningen i matchen, där City kan knapra in de tre poängen man ligger bakom United. Det erbjuds också ett gratisspel på matchen.

Båda lagen åkte i veckan på förluster i Champions League, men där var United redan klara för avancemang medan Manchester City redan åkt ut. Helgens Premier League match är dock allt annat än betydelselös. Vi har sett matcher med många mål lagen emellan. Dock framförallt på Old Trafford. Jag tror att inget av lagen vill förlora denna match och ser mest värde i Under 2.5 mål. Uniteds Rafael varnar dock för att deras svajiga försvar kan göra att 1-6 förlusten från förra året upprepas. Självförtroende någon? Furguson går ut och klagar på Citys många straffar något han tycker är lite oschysst. United har dock fått lika många.

Manchester City – Manchester United (under 2.5 mål) @ 2,20 på spelsida (GRATISSPEL PÅ DERBYT HÄR)

Läs mer om gratisspelet i länken ovan. Och här är dagens Zlatan.

Vill också passa på att tipsa om att Alltspel.se nu finns på Sportr.se under Tips!

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar