Manchester City – Liverpool – ett värdeodds?

Manchester City mot Liverpool är söndagens höjdpunkt. Efter Uniteds vinst över Fulham med 1-0 idag har Man City 10 poäng upp till rivalen. Manchester City har ångat på rätt bra i ligan men fick en oväntad poängförlust i den mållösa matchen mot QPR senast. Nu saknas också Mario Balotelli i hemmalagets trupp. Liverpool tappade en ledning mot Liverpool senast och har haft det lite motigt trots bra målskytte.

Lite statistik för ta fram speltipsen inför morgondagen. Manchester City har spelat sex matcher i år och har vunnit fem av dem. På ingen av de sex matcherna har man släppt in något mål. Det vill säga på fem av sex matcher har Man C vunnit utan att släppa in något mål. Du kan spela på att det ska hända imorgon igen till hela 3,40. Måste vara värde i det!? Jo, men på de sex matcher som Liverpool har spelat i år har man gjort mål i varje match och totalt gjort 15 mål. Så statistik kan bevisa det mesta.

Vill du testa? Här får du oddset 3,4 på att Manchester City vinner utan att släppa in ett mål. Även 1000 kr i bonus.

Chelsea åkte på en förlust mot Newcastle idag.

Se följande matcher gratis live stream:
spelsida

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar