Sverige – Argentina live stream i mobilen

Live streaming erbjuds på ett flertal evenemang men har du testat att streama en match i mobilen? Nu går det utmärkt att streama i mobilen. Varför inte testa live stream på Sverige – Argentina imorgon. Genom att registrera dig för live streaming här får du tillgång till alla matcher även via mobil. Onsdagens match mot Argentina blir det blott tredje mötet lagen emellan. Sverige har vunnit en och spelat en oavgjord. Senaste mötet 2002 kommer nog många ihåg. Kanske speciellt Anders Svensson som förutom Zlatan är den svensk som finns med i truppen från det mötet.

Hursomhelst blir det kul att se både Zlatan och Messi på Friends Arena.Trolig startelva är annars Andreas Isaksson
Mikael Lustig, Andreas Granqvist, Jonas Olsson, Martin Olsson
Sebastian Larsson, Anders Svensson, Kim Källström, Alexander Kacaniklic
Zlatan Ibrahimovic, Tobias Hysén.

Stämningen inför matchen ökar. Medierna fokuserar såklart mycket på Messi och Zlatan. Vilket även kramsugna supportrar verkar göra. Zlatan pratar om sina barn och om Beckham. Han hyllar även Messi som den störste.

Live streama i mobilen
Imorgon kan du alltså streama Sverige – Argentina i mobilen eller via datorn. Men du kan också byta mellan ett flertal andra landskamper gratis. Följ länken nedan för att läsa mer.

Sverige – Argentina live stream

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar