PSG – Valencia speltips

Intressanta matcher i Champions League på onsdag. PSG tar emot Valencia efter att i första mötet ha vunnit med 2-1. För er som såg matchen mot Sochaux senast så kanske ni inte heller imponerades av PSGs spel. Lite ”ställa ut skorna”-varning. Man förlorade till slut med 3-2. Jag tror att man har stor chans på hemmaplan och att Sochauxmatchen fungerar som en tankeställare. Däremot tror jag också att det finns möjlighet att Valencia kan kämpa sig till ett oavgjort resultat. Tillsammans med Milan mot Barcelona så väljer jag två oavgjorda spel imorgon.

PSG – Valencia X @ 3,60 på spelsida
Milan – Barcelona X @ 4,33 på spelsida

Zlatan säger sig vara den största sen Mohammed Ali och öppnar för spel i Tyskland. Och Bayern leder mot Arsenal i dagens höjdarmatch.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar