Sverige – Kanada OS final bästa spel

Sverige mot Kanada i hockeyfinal under OS sista dag. Kanada vann med 1-0 över USA medan Sverige vann med 2-1 över Finland i sin semifinal. I finalen är Kanada favorit, men snacket innan har hittills handlat om att domarna kommer från Kanada.

spelsida har ett riktigt bra odds på Sverige, helt klart spelvärt!

Sverige – Kanada 1 @ 3,25 på spelsida (insättningsbonus + live stream)

Kollar man vidare efter spelvärda spel på Sverige – Kanada hittar man under 3,5 mål till 2,55. Målfarligaste backen Erik Karlsson har ju gjort ett antal mål i OS och spel på honom finns så klart också. Vad sägs om första målskytt till 21 ggr pengarna, eller målskytt till 4 ggr pengarna?

TIPS! På spelsida får du 100 % bonus för ditt första spel på mobil/surfplatta! Gäller även befintliga spelare. Dessutom kan du se gratis live stream där också!

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar