Italien – Costa Rica live stream och speltips

Ikväll spelar Italien mot Costa Rica i en tidig gruppfinal. Båda lagen vann ju sina första matcher, Italien över England och Costa Rica överraskande mot Uruguay. Nu väntar alltså möjligen en ännu svårare uppgift för Costa Rica. Italien, med Pirlo i spetsen, har meddelat att man har all respekt för sina motståndare.

Spelet då? Självklart är Italien favoriter i detta möte. Men det brukar alltid vara svårare att hitta spelvärde i storfavoriter och jag väljer därför att tipsa om X:et och 2:an i denna match. För den som tycker att X:et är mest spelvärt finns det till 4.33 gånger pengarna. Själv lägger jag pengarna på 2:an i mitt Italien – Costa Rica speltips.

Italien – Costa Rica 2 @ 7.25 på Unibet

Italien – Costa Rica live stream
Live stream till många stora ligor i Europa samt många andra sporter finns gratis på Unibet TV och spelsida.

Se live stream här

För att se dagens match mellan Italien och Costa Rica gå in på SVT Play.

Glöm inte bort gratis free spins varje dag på Unibet när deras drömelva tar poäng i VM

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar