Argentina – Belgien

En spännande match väntar i kvällens första kvartsfinal. Argentina och Belgien som kanske inte övertygat i sina matcher har ändå lyckats vinna dem till slut. Nu väntar en, för båda lagen, tuff uppgift. Argentina har kanske inte riktigt svarat upp mot alla förväntningar medan Belgien nog är relativt nöjda med sitt VM hittills. I slutet mot USA såg det riktigt kul ut för belgarna som riktigt fick igång inhopparen Lukaku. Jag har svårt att hitta klara spel i den här matchen. Så som lagen har spelat och med tanke på att det är slutspel så skulle Argentina – Belgien kunna sluta med ett X. Man får 3,40 för krysset och det är väl ok, men jag skulle inte gå under det. Jag väljer då istället att gå på att Belgien skjuter mest på mål. Här ligger man högt upp i tabellen och knappt före Argentina.

Argentina – Belgien (flest skott på mål) 2 @ 2,80 på Unibet

Läs också om Argentina – Belgien live stream

Vi får hoppas att både Argentina och Belgien vågar spela anfallsfotboll, då kan vi nog få se en riktigt kul match. Mardrömsscenariot är väl annars att båda lagen backar hem och ingen vågar göra misstag.

TIPS: Läs om våra tips på bonusar under Fotbolls-VM. Gratis spel, free spins, riskfria spel mm.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar