Sverige – Ryssland live stream

DIREKT: Sverige – Ryssland live stream

Då var det dags för EM-kval mellan Sverige och Ryssland. Matchen spelas på Friends Arena och är den första av två EM-kvalmatcher för den här gången. Sverige som spelade 1-1 mot Österrike senast tvingas göra ett antal förändringar i startelvan även om Hamrén inte släppt den ännu. Tyngst är förstås att allt pekar på att Zlatan inte kan spela och Ola Toivonen kommer att ta hans plats. Även Albin Ekdal och Mikael Lustig kommer inte till start.

Trolig startelva
Andreas Isaksson
Pierre Bengtsson, Andreas Granqvist, Mikael Antonsson, Martin Olsson
Sebastian Larsson, Kim Källström Jimmy Durmaz
Nabil Bahoui, Ola Toivonen, Erkan Zengin

Matchen väntas bli jämn där oddsen pekar på ett litet favoritskap för Sverige. En fråga som tas upp är hur Sverige kommer att bete sig utan Zlatan på plan. Man kommer ihåg när den stora diskussionen i fotbollssverige var om Sverige blev sämre med Zlatan på plan eller inte. Den diskussionen dog ut och vi får väl hoppas att Sverige kan klara sig utan Zlatan även om det ser lite tunt ut anfallsmässigt.

Sverige – Ryssland live stream

Du ser fotboll från Europas största ligor gratis. Du kan streama alla matcher i mobil eller surfplatta. Sverige – Ryssland live stream finns att lyssna på gratis.

Så här gör du
1. Skapa konto här
2. Välj livestreaming i menyn
3. Välj Sverige – Ryssland

Sverige – Ryssland live stream

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar