Lyon – PSG live stream och speltips

Bollen är rund och på söndag rullar den igång i kvällsmatchen mellan Lyon och PSG. Live stream finns som vanligt gratis och här kommer också ett litet speltips.

Vi har alltså ligaettan Lyon mot trean Paris Saint Germain. För övrigt bästa hemmalag mot bästa bortalag. Vi har Lyon med en riktigt bra form i ligan. Samtidigt är PSG spelbolagens klara favoriter. PSG började säsongen mediokert för att vara dem och har inte alltid levererat ändå ligger man trea i ligan, starkt på något sätt. Franska ligan har ett väldigt intressant läge i slutet med tre lag i täten och detta är såklart på alla sätt en avgörande match.

När vi på söndag ser Lyon – PSG live stream är det ett skadedrabbat Lyon som ska försöka göra bättre resultat än 0-0 matchen mot Monaco trots att stjärnan Lacazette är skadad. Lacazette har varit oumbärlig för Lyon både som målgörare och framspelare och det är såklart en stor anledning till att oddset för Lyonseger är så pass högt.

Vad som också talar för PSG är statistiken. Man spelar ofta bra mot topplagen och även specifikt mot Lyon. Man har en bra känsla i laget just nu och Zlatan är på gång. Lyon har nu gått ut och varnat för att Zlatan kommer att förolämpa domaren.

Lyon – PSG speltips

Jag tror att Lyon kan få svårt att göra mål med ett stukat anfall mot PSG som man har svårt att göra mål på i vanliga fall. Jag tror också att en spelare som Zlatan kan växa i en sådan här match, dessutom är han ofta framme på fasta situationer och straffar. Jag väljer ett roligt spel, en högoddsare.

Lyon – PSG 0-2 Zlatan gör första målet @ 21 ggr pengarna på Unibet.

Lyon – PSG live stream

Hur gör du då för att se Lyon – PSG live stream? Det är enkelt.
1. Registrera ett gratis konto för live streaming
2. Klicka dig fram till matchen
3. Se Lyon – PSG live stream!

TIPS: Läste du vårt tips om live stream mobilLyon - PSG live stream? Du kan se Lyon – PSG live stream i mobil och surfplatta gratis.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar