Nantes – PSG live stream

Nantes – PSG live stream är gratis från matchen där Zlatan äntligen är tillbaka efter sin avstängning. Zlatan säger själv att han är sugen på spel efter att bara ha tränat ett tag. PSG som vill ligga kvar i toppen av Ligue 1 jagar förstås segern mot Nantes i denna match. Trots bortamatch kommer vi få se Nantes – PSG live stream med PSG som klara favoriter.

Men visst är det upp till bevis för Zlatan. PSG har inte direkt saknat sin fixstjärna efter bra insatser och full pott på de tre senaste matcherna. Det viktiga är att de kan fokusera sitt spel de sista omgångarna. Lyon ligger och nosar tre poäng bakom.

Nantes – PSG live stream

Du kan gratis se matcher från t.ex. franska ligan och andra europeiska ligor. Följ länken nedan skapa ett konto, välj live streaming och du är igång.

Nantes – PSG live stream

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar