Guide för nya spelare

Efter att ha använt flera spelbolag både vad det gäller insättningar, uttag, spel, bonusar och live streaming så är det på sin plats att summera mina erfarenheter. Vad är då kriterier som avgör vilka spelbolag man ska välja.

Kriterier

Först och främst bör man ha konton på flera olika spelbolag. Först och främst för att kunna spela på så höga odds som möjligt. Men också för att kunna uttnyttja bonusar och erbjudanden samt extratjänster, mer om det nedan.

Odds
Att spela på odds med värde i är A och O för en seriös spelare. Värt att tänka på, det är de sista tiondelarna som är avgörande. En bra spelare går inte plus hela tiden utan får under det långa loppet tillbaka lite mer än han spelar för. Att då spela på odds som inte är högst gör troligen att du går back istället.

Men kolla inte bara på oddsen direkt. Väg också in vilka bonusar du kan använda. Får du till exempel tillbaka pengarna vid 0-0 så är det värt en del i odds (jämför med om du skulle betala den försäkringen själv. Då skulle det kosta ca 1/6 av din insats).

Bonusar
Många spelbolag har startbonusar. Sätt in upp till 1000 kr och få 100 % till eller liknande. Detta ska naturligtvis utnyttjas. Men vad som inte sägs är att många spelbolag ger dig kontinuerliga bonusar. Till exempel 50 % extra vid en insättning.

Utbud
Vad kan man spela på. På vissa objekt finns över 100 marknader. Spelmässigt kan det vara svårt att veta vad som det är värde i att spela på. MEN det finns spelare som specialicerar sig på mer ovanliga spel och blir experter på det och kan då lättare hitta tillfällen där spelbolagen ligger fel.

Extra tjänster
Vilken statistik har spelbolaget för spelet? Visas matchen gratis? Hur bra är mobilklienten? Och för många viktigast, hur bra är livespelet.

Tre spelbolag

Jag listar här de tre första spelbolagen jag tycker man ska skaffa konto hos.

spelsida


Detta är en favorit. Här är fördelarna:
Bra odds. Ofta högt i odds på de vanligaste marknaderna.
Snabba utbetalningar. Inga problem om du vill ta ut vinster, även höga belopp.
Bra bonusar. Pengarna tillbaka vid 0-0. Extra vinster om du vinner på kombinationsspel. Bonus vid spel via mobilklient.
Gratis live streaming. Se Serie A, La Liga och mycket mer helt gratis.

Unibet


Höga odds. Ofta bra på vissa marknader.
Bäst startbonus. Har oftast 120 % i startbonus. Även bonus för tidigare medlemmar.
Tävlingar. Bra på den svenska marknaden. Med events och tävlingar.
Gratis live streaming. Erbjuder också gratis live streaming.

Här får du 120 % upp till 1200 kr i bonus

Bet24


Specialodds. Här får man kolla noga, ibland har de högt odds på någon marknad. Kör ibland också 100 % återbetalning på vissa marknader.
Bonusar Har 100 % i bonus upp till 500 kr. Men även återkommande bonusar.
Live Streaming. Har tidigare haft gratis visning av Champions League på Viasat Play. Vi får hoppas att det återkommer.

Här får du startbonusen hos Bet24.

Skriv en kommentar