Två lågoddsare och en högoddsare idag

Gårdagen kändes ungefär som söndagen. Igår satt inget spel, men tanken bakom spelen kändes rätt. Egypten gjorde tre mål men behövde förlängning. Zambia klarade 0-0 och kunde ha petat in en boll. Nåja, idag tar vi nya tag, det finns en del matcher att välja på.

Jag väljer att spela på Nottingham Forrest. De har ett grymt facit i ligan. De senaste hemmamatcherna har gått som tåget. Man tar nu emot QPR som inte har lika glada miner som Forrest. Som förväntat topplag hankar man sig fram i mitten av tabellen. Tränaren är sparkad, ingen bra ersättare hittad och man släpper in mål. Hemmasegern känns klockren och jag tycker ettan borde ligga närmare 1,65.

Nottingham Forrest – Queens Park Rangers 1 @ 1,77 på Pinnacle (40 kr)

Nästa match jag kommer spela på är ett statistikspel. Swansea gör skrattretande få mål för att ligga så högt upp i tabellen. Man möter Coventry som är mer normala men brukar spela målsnålt mot Swansea. Kollar man på Swanseas senaste fem hemmamatcher har det blivit max ett (!) mål. Då tycker jag faktiskt att under 2,5 mål till 1,65 är helt ok.

Swansea – Coventry under 2,5 mål @ 1,65 på Expekt (40 kr)

Det blir en högoddsare idag med. Portsmouth har spelat bra i Fa-cupen i år men ännu inte spelat någon ligamatch. Innan nyår förlorade man mot just West Ham. Portsmouth har ännu mer spelarproblem nu än i Sunderlandmatchen. West Ham har också en del avbräck men har ändå spelat positivt på slutet. Jag kan inte undgå att tro att West Ham har en mycket god chans på tre poäng.

Portsmouth – West Ham 2 @ 3,34 på Pinnacle (40 kr)

AB tror också på West Ham, till och med till låga 2,90. Och Elitserien här.

Jag fortsätter tipsa om Australian Open. Riktigt kul att se topptennis.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar