Speltips från Italien

Imorgon är också en lugn speldag. Lite cupspel och så. I Italien är det en fredagsmatch i Serie B. På förhand ser den mycket svår ut. Empoli har inte förlorat på hemmaplan. Torino är bra borta. Jag väljer att spela Torino här då matchen känns jämnare än vad oddsen säger. Visst har Empoli ett grymt hemmfacit, men Torino verkar vara på gång äntligen och en vinst skulle betyda att man kommer upp på samma poäng som Empoli.

Empoli – Torino 2 @ 3,45 på Pinnacle (40 kr)

Kul att det blev just så jämnt i dagens matcher som jag trodde. Oavgjortspelen gav bra utdelning. Jag har uppdaterat spelhistoriken. Kassan segar sig uppåt.

Idag kan man läsa om läget i Europas ligor ur spelsynvinkel. Jag förstår mig inte på spelexperten Ulrik där. Han säger t.ex.

I Spanien bör alltid Xerez undvikas. Ett lag som inte kan göra mål är ingen bra partner att lägga pengarna på.

Vad menar han? Visst de är usla men spelare spelar inte på ett lag för att de är bra utan för att det är ett bra odds. Om man får ett bra odds på att just Xerez inte ska göra mål kan man väl spela det då? Jag tycker att Ulrik inte har svarat på frågan ”vilket lag ska spelare undvika” utan mer listat dåliga lag. Då har spelbolagsrepresentanterna svarat bättre och givit exempel på lag som ärsvårtippade.

Nu är tennisen i Australien igång på allvar. Tips finns hos AB. Skaffa ett konto hos Unibet och se allamatcher där. 200 kr riskfritt spel ingår just nu.

Live stream Australian Open, ta del av erbjudandet här.

Slutligen tycker 50 % att Zlatan gör rätt som skippar landslaget.

Taggar: , , , ,

2 svar till "Speltips från Italien"

Skriv en kommentar