Sampdoria – Juventus stream och två toppenspel

Idag blir det spel på Sampdoria – Juventus. Statistiskt sett har jag ett otroligt bra odds på ett överspel. Vill du streama Sampdoria – Juventus gratis? Gå till spelsida livestreaming. (Du får samtidigt upp till 1000 kr i bonus)

Allsvenskan är intresant idag, men matcherna har börjat så det är för sent med tips på dem. Serie A har ett hett möte mellan Sampdoria och Juventus som krigar om topplatserna i ligan. Samdoria ärett bra och stabilt hemmalag. De är bland de bästa italienska lagen nu mot slutet av säsongen. Juventus gör så gott som alltid mål. Däremot har man åkt på två smällar på slutet. Förlusten mot Fullhamn och tappet av 3-0 ledningen mot Sienna. Så jag tycker att Sampdoria är det stabilare laget av de två. Hemmaplan gör att man får tipset.

Samdoria – Juventus (AH 0,-0.5) 1 @ 2,15 på spelsida (40 kr)

I och med att Juventus nästan alltid gör mål och att man saknar Buffon tror jag att det är läge för ett överspel. Jag väljer första halvlek, för Samdoria är det hemmalag som spelat flest matcher med 2 mål eller mer i första halvlek, samtidigt är Juventus bästa på samma sak på bortaplan. 17 av 26 matcher närmare bestämt om man kombinerar lagens matcher. Jag spelar över 1 mål med pengarna tillbaka vid 1 mål.

Sampdoria – Juventus (över 1 mål första halvlek, pengarna tillbaka vid 1 mål) @ 2,19 på Pinnacle (40 kr)