England – Tyskland Fotbolls-VM hettar till

Har du inte utnyttjat fotbolls VMs bästa bonus? 1200 kr på Unibet.

Tyskland – England är kanske den största matchen hittills i fotbolls-VM. Det är ett England som spelat oavgjort mot Algeriet men som ändå talar om VM-guld, det är ett Tyskland i betydligt mer harmoni men med skador. Dock verkar Schweinsteiger allt bättre.

Jag tittade lite på de tre senaste slutspelen för att se fördelningen av oavgjorda matcher. Kollar man från åttondelsfinaler och framåt så är det alltså 16 matcher (inkl. match om tredje plats). Senast 2006 var det sex av 16 matcher som slutade oavgjort medan de två tidigare mästerskapen 1998 och 2002 bara hade fyra var. Ska man gå på det nu också så lönar det sig oftast inte att spela oavgjort. Men nu är det ju så tur att man får se till varje match individuellt och man bör också tänka på att vi haft ett lågt målsnitt hittills i fotbolls-VM, även om Portugal försökte höja det mot Nordkorea.

Men i Tyskland – England är ett oavgjort resultat mycket tänkbart. Inget av lagen kommer att vilja förlora matchen och spelar båda på den nivån de kan så är de jämnbra. Nu tycker jag inte att oddset på oavgjort är så jättebra. Jag lockas mer av oddset på Tyskland som jag själv har som knapp favorit. Jag kommer att spela raka ettan. Först vill jag ta upp två andra tänkbara spel på Tyskland – England.

Tyskland (att gå vidare) @ 2,00 på Ladbrokes – Jag tror på Tyskland men då inget av lagen vill förlora kan det mycket väl vara oavgjort efter 90 minuter.
Tyskland (AH 0) @ 2,05 på spelsida – Samma anledning som tidigare, men för den som tror mer på England om matchen skulle gå till förlängning eller straffar.

Men mitt spel blir alltså:

Tyskland – England 1 @ 2,99 på Pinnacle (40 kr)

Stämningen inför matchen piskas upp. Tysklands förbundskapten kom inte på presskonferens, något som FIFA inte tyckte om, Rooney säger ”Ser inget att vara rädd för”.

Kul att Uruguay vann idag. 2-1 till slut mot Sydkorea. Också kul att Söderling vann, återigen med 3-0. På måndag spelar han mot David Ferrer.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar