4,82 på dagens högoddsare

Idag spelar jag jättegärna mot Xerez. Man vann senast hemma. Men samtidigt fick man ett par skador och nu är det bortaplan som gäller. Athletic Bilbao har spelat mycket borta det här året. Nu är man på hemmaplan och där är man bra. Slog Real Madrid senast. Xerez ska inte ha många chanser idag. Hemmaoddset för högt.

Athletic Bilbao – Xerez 1 @ 1,61 på Pinnacle (40 kr)

Det andra spelet känns också ok. Chelsea mot Arsenal, ett riktigt toppmöte. Chelsea åkte på poängtapp mot Hull men är annars i bra form. Arsenal har lite skador och inte i den form som behövs för att utmana Chelsea om titeln. Chelsea är sugna på att vinna för att hålla Man U bakom sig efter 5-0 vinsten igår. Chelsea har hemmaplan och toppchans mot ett trött Arsenal.

Chelsea – Arsenal 1 @ 1,85 på Pinnacle (40 kr)

Spela på Chelsea – Arsenal hos Bet24, du får pengarna tillbaka om fel lag vinner.

Nu så till dagens bästa högoddsare. Toppmöte i Holland. Ajax på tredje plats tar emot Twente på andra plats. Ajax har självförtroende efter segern med 4-0 senast. Ajax har väl inte riktigt imponerat annars. Ett så bra anfall borde producera fler mål. Twente har imponerat med ett otroligt försvar. De senaste matcherna har man stängt igen bakåt. Visst luktar det målsnålt och kryss men bortaoddset är för högt.

Ajax – Twente 2 @ 4,82 på Pinnacle (40 kr)

Se även Abs spel. Och för dig som missade lottningen till EM-kval. Den ser bra ut. Många trodde på mål för Zlatan igår, men det blev det inte.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar