Härlig lördag: dagens spel och matcher!

Innan speltipsen börjar vill jag tipsa om de matcher man ser hos spelsida på deras live streaming. Vi börjar med de två topplagen i La Liga som båda spelar idag. Matcherna spelas så här:

20:00 Teneriffa – Real Madrid (se speltips nedan)
22:00 Barcelona – Malaga

Vi har även Serie A idag med bl.a.

18:00 Catania – Bari
20:45 Lazio – Fiorentina (se speltips)

Tidigare på dagen (16:00) ser vi Watford – Newcastle.

För att se dessa matcher gå till spelsida!

Höga odds betyder att färre spelgår in, men är det bara överodds kan man med gott samvete spela dessa också. Mitt speltips på Fiorentina var ganska högt. Oddset på nästa spel skulle kunna vara högre men jag väljer ett handicapspel som ser bra ut.

Arsenal är favoriter mot Stoke, inget konstigt med det. Men det har blivit för stora favoriter. Arsenal har några fler skador men å andra sidan en bättre trupp. För Stoke är det mest synd att Matthew Etherington är tveksam med knäskada. Stoke har stått upp väldigt bra mot kvalitativt motstånd på hemmaplan. Men har ju vunnit mot just Arsenal med 3-1 och klarat oavgjort mot Man City och Liverpool. Arsenal har ju varit lite upp och ner på slutet men ska kunna göra mål här. Jag tror mest på oavgjort 1-1.

Stoke – Arsenal X @ 3,81 på Pinnacle (40 kr)

Teneriffa har dalat i La Liga på slutet, man ligger näst sist och måste ta alla poäng man kan få för att komma ovanför strecket. Det gör man inte idag. Jag tror inte att man orkar motstå Reals offensiv hela matchen. Att Real får in minst två mål år troligt men den målform laget är i. Jag tycker att oddset för det är för högt.

Teneriffa – Real Madrid (AH +1,5) 2 @ 1,86 på Pinnacle (40 kr)

Sista spelet kan verka konstigt om man tittar på statistiken. Ipswich och Bristol C har tillsammans spelat 30 av 64 matcher oavgjort den här säsongen. Men Ipswich har sett bra ut i de bortamatcher man spelat på slutet, David Healy gjorde mål senast och kommer han igång har Ipswich ett farligt vapen. Trots ligapositionerna tror jag stenhårt på Ipswich i det här mötet. Trots alla oavgjorda har Bristol förlorat 4 av de 5 senaste bortamatcherna. För er som vill testa oavgjort finns det till 3,56 på Pinnacle.

Ipswich – Bristol C 1 @ 1,85 på Pinnacle (40 kr)

Idag ser vi också matchen Chelsea – Manchester City. Byter Terry och Bridge tröja efter matchen? Annars har vi ju också stryktipset idag. Sen måste man ju också nämna nattens OS-guld. Starkt jobbat! Och i hockeyn blir det Kanada – USA. Slutligen tar Lagerbäck över Nigeria!

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar