Fiorentina – Bayern München och Premier League

Mars ännu utan spelförlust, ett par högoddsare idag kan kanske ändra det. De spelas eftersom de är överodds.

Europaspel under några dagar att vänta. Fiorentina tar emot Bayern München för att om möjligt kunna vinna efter 2-1 förlusten borta senast. I den matchen fick Bayern ett orättvist mål och hade annars svårt att göra mål på Fiorentinas defensiv. Nu har dessutom Fiorentina hemmaplan, där man bara vunnit i Europaspelet. Bayern har lite skadeproblem medan Fiorentina inte har lika lång skadelista. Det som höjer Fiorentinas odds är såklart deras tveksamma spel i ligan. Jag tror att Bayern har kraft att vinna detta samtidigt som Fiorentinas försvar kan bli svårt att knäcka.

Fiorentina – Bayern München X @ 3,44 på Pinnacle (40 kr)

Se Fiorentina – Bayern München gratis på ViasatOnDemand!

Mitt andra spel kommer från Premier League. Sunderland har inte vunnit på år och dag, men fyra av de fem senaste matcherna har slutat oavgjort. Bolton har vunnit två raka och har ju en ”het” Elmander. Sunderland satsar verkligen på att äntligen ta tre poäng men jag tycker att Bolton ska ha en bra chans. 1-1?

Sunderland -Bolton X @ 3,37 på Pinnacle (40 kr)

Vem vill bli fotbollsdomare? Ja det kan man fråga sig. Om man blir uppmärksammad är det för att man gjort fel. Vem vinner SM-guld? Lagerbäck får riktigt bra betalt för sitt inhopp.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar