Serie A: Inter eller Roma, Palermo eller Sampdoria

Även i Italien närmar det sig slutet. Inter kan vinna titeln idag, men Roma vill gärna skjuta upp den festen ett tag. Roma tar emot ett Cagliari som inte har något att spela för, en hemmavinst är trolig men jag kan inte hitta något odds som lockar. Frågan är om det blir ett målkalas eller om Roma nöjer sig med 2-0. Underspel finns till höga odds.

Live stream från Serie A

Dagens matcher streamas som vanligt i spelsidas online sändning. Inter – Chievo, Roma – Cagliari, Palermo – Sampdoria, Juventus – Parma och Geoa – Milan står på dagens live stream program. Två av matcherna finns det speltips till här nedan.

Gå till spelsida live stream

Speltips: Inter – Chievo (Serie A)

När det gäller Inters match mot Chievo så liknar den Romas match. Chievo ligger i mitten av tabellen och motivationen kan inte vara på topp. För Inters del ligger nog en och annan flaska på kylning ifall Roma skulle förlora, för vinst idag räknar Mourinho med. Inter saknar dock en del spelare kanske framförallt Sneijder som gick ut mot Roma senast. Jag kommer inte att spela på Intervinst, det tillåter inte oddsen, men jag tror inte att Inter kommer ställa till med ett målkalas. Pengarna tilbaka vid exakt tre mål.

Inter – Chievo (under 3 mål) @ 2,19 på Pinnacle (40 kr)

Speltips: Palermo – Sampdoria (Serie A)

En av de mest spännande matcherna den här helgen är den om fjärdeplatsen i Serie A. Fjärdeplatsen betyder Champions League och just nu är det Sampdoria som har den efter fem raka segrar. Men bara två poäng bakom ligger Palermo som alltså behöver en seger idag. Palermos form är också utmärkt och dessutom är man ju obesegrade hemma. Med det i tankarna tror jag att oavgjort är ett bra spel. Förra året slutade den här matchen 2-2 på Sicilien. Jag tycker dessutom att man får mycket betalt för överspelet då båda lagen är i bra målform.

Palermo – Sampdoria X @ 3,52 på Pinnacle (40 kr)

Palermo – Sampdoria (över 2,5 mål) @ 1,91 på Pinnacle (40 kr)

Real Madrid fick till slut igång målskyttet igår. Barcelona fick det tuffare och var nära att tappa sin 3-0 ledning.

Taggar: , , , ,

Skriv en kommentar