Livebetting-SM hos Unibet

Jag tipsar gärna om Livebetting-SM som pågår just nu. Du kvalar in genom att vara en av de bästa någon dag den här veckan. Så här skriver Unibet:

Livebetting-SM 2009 hos Unibet!

Det är dags att kora Sveriges bäste livebettare. Unibet, som för tredje gången på fyra år blev utsedda till European Sports Betting Operator of the Year (av tidningen Egaming Review, reds anm), anordnar Livebetting-SM i början av december.
Den 5 december drar kvalet igång och söndagen den 13 december stundar så den stora finalen där 32 spelare gör upp om ära, berömmelse och en hel hög med pengar.
Vad vinner man?
Förutom ära och berömmelse finns det en garanterad prispott på 100.000 kr med minst 50.000 kr till en ensam vinnare. Utöver det kommer vi att lägga till det totala saldot från varje delfinal och addera det till den garanterade prispotten. Den totala prispotten fördelas sedan enligt följande:
Priser
1:a pris 50% (minst 50.000 kr)
2:a pris 30% (minst 30.000 kr)
3:e pris 15% (minst 15.000 kr)
4:e pris 5% (minst 5.000 kr)
Utöver detta så ökar vi prispotten med det totala saldot från varje delfinal; sextondel, åttondel, kvart och final.
Hur kvalar man:
Varje dag (00.01-23.59) från den 5 dec till och med fredagen den 11 december kvalificerar sig de fyra med bäst återbetalning (%) för finalen enligt vissa förutsättningar, med undantag för fredagen den 11 december då de åtta bästa går vidare till final. För att kvalificera sig krävs det att man har minst 20 enskilda spel för minst 10 kr per spel, samt att minst 25% av alla spel man har under en dag är vinnande spel (cash-in räknas). Bland de som uppfyller dessa kriterier går de fyra med bäst återbetalning vidare till final. För att ett spel skall räknas som vinnande måste vinsten vara större än insatsen, har man gjort en cash-in och fått tillbaka en del av insatsen, som är lägre än insatsen, räknas det således inte som en vinst men påverkar så klart återbetalningen positivt jämfört med vad en förlust av hela insatsen skulle gjort. Har man gjort en cash-in och får tillbaka mer än vad man satsat räknas det dock som ett vinnande spel. Definitionen för ett vinnande spel är således att du får tillbaka en summa som överstiger din insats.
Alla spel man lägger i Livebetting-klienten under den aktuella dagen räknas förutsatt att de i övrigt uppfyller kraven för deltagande, dvs är över 10 kr per spel och att man har minst 20 spel á minst 10 kr. Detta gäller oavsett sport eller om det är singlar eller kombinationsspel. För att anmäla sitt intresse måste man mejla in sitt användarnamn hos Unibet, endast de som har anmält sig kommer bli aktuella för final om de är bland de fyra bästa någon av kvaldagarna. Du mejlar som vanligt till jonas.bjorklund@unibet.com  och skriver ”Livebetting-SM” i ämnesraden, och glöm inte ditt användarnamn hos Unibet.

Gå till Unibet

Taggar: , , ,

Skriv en kommentar